Nita

Huanita Cubanese Biely Lúc (Nita)

Syntymäaika: 2.6.2011
Näyttelyt: Erinomainen, SA. Pentuluokat (1x): PEK3, KP
Silmät: eo. 14.5.2013
Polvet: 0/0 20.6.2012, löystyneet vanhemmalla iällä
Sydän: eo. 20.6.2012
Jalostustietokanta

Nita on lähtöisin Keski-Euroopasta, Biely Lúc -kennelistä, ja Nitan kasvattaja on Hermina Léczes. Nitan isä on suomalainen, pysyvästi ulkomailla asuva Bellezza's Sleepy Sandman ja äiti on unkarilainen Christa's Jumpy Clown Lara.

Luonteeltaan Nita on reipas, sosiaalinen ja leikkisä, persoonallinen ja hieman omapäinen, mutta kuitenkin kuuliainen neitonen. Nita tulee hyvin toimeen pienten lasten kanssa. Ulkoisesti Nita on pienikokoinen ja feminiininen narttu. Nitan polvet ovat olleet tiiviit nollat vuositarkastuksessa eivätkä ne ole luksoineet ennen tai jälkeen pentujen syntymän. Jossain vaiheessa jalostusoikeussopimuksen täyttymisen jälkeen polvet ovat kuitenkin ei-tapaturmaisesti löystyneet arviolta 2/2- tasolle. Löystyneistä polvista huolimatta Nita käyttää jalkojaan aivan kuten ennenkin. Seuraamme leikkauksen tarvetta yhteistyössä perheen kanssa.

Nita on syksyllä 2013 syntyneen Madrina's G-pentueen äiti. Nita on luovuttanut näytteen koirien geenitutkimukseen kesällä 2012. Kiitos Nitan kotiväelle Nitan hyvästä hoidosta! :)

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna